Het buitengewoon onderwijs is onderwijs op maat.

Inschrijvingen

Voor een nieuwe inschrijving, ook voor type 9, maakt u best een afspraak met Joke, Jori of Kenneth op het telefoonnummer 016/567415. Zij zullen u graag verder helpen en meer uitleg geven. Wij mogen vanaf 1 september 2016 onderwijs van het type 9 aanbieden voor kinderen met autisme. De scholen die type 9 mogen organiseren zijn door een besluit van de Vlaamse regering bekendgemaakt. Onze school is uitverkoren als enige in de regio. Uit elk onderwijsnet, voor ons OVSG, is per regio één school gekozen. Wij zijn fier dat BuSo De Brug uitgekozen is om dit type onderwijs aan te beiden.

Inschrijven kan vanaf 1 maart 2019, tijdens de schooluren, liefst op afspraak bij de leerlingbegeleiders Kenneth,Jori of Joke. U vindt hier op deze link inschrijvingen  de capaciteitsbepalingen voor het schooljaar 2019-2020

Voor vragen en informatie kan u steeds contact opnemen met de school op 016/56 74 15 of via email: leerlingbegeleiding@debrug-aarschot.be. Benieuwd naar onze school in werking? Maak een afspraak voor een rondleiding of kom eens langs tijdens onze volgende opendeurdag!

Veel succes met je schoolkeuze!

Schoolteam De Brug